close

16:32
онлайн-засідання всеукраїнської робочої групи з розробки стандарту з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж»

Відбулося чергове онлайн-засідання всеукраїнської робочої групи з розробки стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж».

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) з метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи по розробці стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж» 09 червня 2021 року на платформі Google Meet відбулося чергове онлайн-засідання членів робочої групи. Серед присутніх були представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 5 регіонів України.

У ході засідання учасники обговорювали коментарі та аргументували надані пропозиції до розділів «Загальні положення» та «Ключові компетентності» стандарту професійної (професійно-технічної) освіти.

Панченя Наталя Юріївна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області, ознайомила членів робочої групи з алгоритмом роботи над професійними та загальнопрофесійними компетентностями, надала рекомендації щодо формування трудових функції та опису компетентностей, зосередила увагу на необхідність тісної співпраці з роботодавцями. На протязі наступного тижня члени робочої групи будуть відпрацьовувати результати навчання та професійні компетентності за кожним кваліфікаційним розрядом.

Дякуємо усім за плідну співпрацю!

Панченя Наталя Юріївна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 237 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0