close

08:55
Продовжується робота з розроблення проєкту стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) з метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи з розробки стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 28 травня 2021 року на платформі Google Meet відбулося чергове онлайн-засідання членів робочої групи.

У ході засідання обговорювалися коментарі та пропозиції до Загальних положень стандарту професійної (професійно-технічної) освіти, надані представниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти, роботодавців, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 15 регіонів України.

Присутніх ознайомлено з пропозиціями членів робочої групи від Миколаївської області щодо компетентностей розділу «Ключові компетентності», який інші учасники проєкту мають опрацювати до 04 червня 2021 року.

До наради долучились Огієнко Микола Миколайович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, голова Асоціації кулінарів України в Миколаївській області (м. Миколаїв) та Сіренко Вікторія Миколаївна, координатор проєкту «Cult Food» (м. Київ), які взяли активну участь в обговоренні компетентностей та надали роз’яснення щодо складових підприємницької компетентності кухаря.

Дякуємо усім за роботу!

Катерина Матвійчук, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 233 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0