Субота, 29.02.2020, 03:08
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
E-mail методистів
Ірина Вікторівна Савчук
savchuk198210@gmail.com
Валентина Володимирівна Лагутіна
valentajun@ukr.net
Тетяна Олександрівна Куликова
tatyana.kulikova.54@gmail.com
Тамара Олексіївна Михайлюк
t.a.mihajluk@gmail.com
Микола Іванович Миргородський
mirgorodskiy49@mail.ru
Людмила Кирилівна Дячковська
d.mila.k48@gmail.com
Ганна Анатоліївна Ромашевська
lungowa@gmail.com
Архів записів
Форма входу
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Список сайтів ПТНЗ
Державний навчальний заклад ''Южноукраїнський професійний ліцей''
Державний начальний заклад ''Вище професійне училище №7 м.Миколаїв''
Миколаївський професійний промисловий ліцей
Миколаївський професійний машинобудівний ліцей
Миколаївський професійний ліцей сфери послуг
Миколаївський професійний ліцей
Новоодеський професійний аграрний ліцей
Вознесенський професійний ліцей
Вище професійне училище №21 м.Миколаєва
Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу
Миколаївський професійний ліцей будівництва і сфери послуг
Державний навчальний заклад «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну»
Надбузький професійний аграрний ліцей
Вознесенський професійний аграрний ліцей
Березнегуватський професійний ліцей
Кривоозерський професійний аграрний ліцей
Арбузинський професійний аграрний ліцей
Єланецький професійний аграрний ліцей
Казанківський професійний аграрний ліцей
Професійно-технічне училище №42
Вище професійне училище суднобудування м.Миколаєва
Державний навчальний заклад ''Баштанський професійний ліцей''
Миколаївський професійний суднобудівний ліцей
Снігурівський професійний ліцей
Державний навчальний заклад ''Первомайський професійний промисловий ліцей''
Професiйно-технiчне училище №17
Маринiвський професiйний аграрний лiцей
Головна » 2019 » Квітень » 5 » Проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О Миколаївської області з професії Кухар
10:17
Проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О Миколаївської області з професії Кухар

04 квітня 2019 року департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО) на базі Миколаївського професійного промислового ліцею проведено II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар (далі – Конкурс).

У Конкурсі взяли участь 20 (двадцять) учнів професійно (професійно-технічних) навчальних закладів, які отримують первинну професійну підготовку з професії Кухар (окремо чи в інтеграції) та посіли перше місце на училищному Конкурсі.

Конкурс складався з двох турів: теоретичного та практичного.

Теоретичний тур Конкурсу передбачав виконання тестових завдань на персональному комп’ютері з предметів професійно-теоретичної підготовки, а саме: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування». За умовами туру учасники отримали 60 запитань з чотирма варіантами відповідей, одна з яких правильна.

Практичний тур Конкурсу відповідав вимогам 4-го кваліфікаційного розряду та передбачав виконання двох видів завдань: приготування основної страви «Філе куряче фаршироване» за наданою технологічною карткою зі складним гарніром та десерту «Яблука в тісті смажені» за наданою технологічною карткою (дві порції кожної страви). Перед відпуском учасники попередньо декоративно оформлювали приготовлені страви, проявляючи свої кулінарні та креативні навички.

Усі учасники конкурсу продемонстрували вміння застосовувати на практиці отримані знання.

За результатами Конкурсу на підставі спільного рішення оргкомітету та журі II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар визначено переможцем і призерами та прийнято рішення нагородити дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації І, ІІ, III ступенів таких учнів:

дипломом I ступеня – Фученко Наталю, ученицю Миколаївського професійного промислового ліцею;

дипломом II ступеня – Новохатько Анастасію, ученицю Снігурівського професійного ліцею;

дипломом III ступеня – Криленка Євгена, учня Маринівського професійного аграрного ліцею, та Романішину Юлію, ученицю Миколаївського професійного суднобудівного ліцею імені Героя Радянського Союзу В.О. Гречишникова.

За високий рівень підготовки учениці до Конкурсу прийнято рішення нагородити грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації Діхтяренко Наталію Станіславівну, майстра виробничого навчання Миколаївського професійного промислового ліцею.

НМЦ ПТО висловлює щиру подяку директору Миколаївського професійного промислового ліцею Гуревич Галині Петрівні, педагогічному та учнівському колективам закладу за високий рівень організації й проведення Конкурсу, створену теплу і затишну атмосферу.

Вітаємо учнів та їх наставників зі здобутими перемогами! Зичимо успіхів та нових, не менш яскравих кулінарних звершень. А переможцю – Фученко Наталі, учениці Миколаївського професійного промислового ліцею, – гідно представити Миколаївщину на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар, який відбудеться 27-28 травня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Дніпровський центр професійної освіти». Хай щастить!

Переглянути запис трансляції практичного туру:

Майстерня №1

Майстерня №2

Категорія: Обласні заходи з учнями | Переглядів: 238 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0
Анонси
Пошук по сайту
МОНУ
Інтерактивна карт
ДОНМ ОДА
Інститут ПТО
Методичний офіс
Єдність
ПедПРЕСА
World Edu
Інноватика
Методкабінети
Розгорнути\Згорнути
Copyright MyCorp © 2020