close

08:01
Розгортання Microsoft Office 365 А1

23 березня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведено онлайн-тренінг для ознайомлення педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з функціональними можливостями Microsoft Office 365 А1 (з використанням платформи MS Teams).

Попередньо учасників заходу з числа методистів НМЦ ПТО у Миколаївській області, керівних та педагогічних кадрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області зареєстровано в Microsoft.

Мета заходу:

• реалізація напрямів та завдань, визначених проєктом «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»;

• забезпечення передумов для впровадження цифрових технологій в систему професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема підвищення рівня цифрових компетентностей педагогічних працівників для якісної організації освітнього процесу з використанням онлайн-інструментів Microsoft (формат MS Teams) в повноформатному режимі.

За результатами онлайн-тренінгу учасники заходу оглядово ознайомлені з особливостями та функціональними можливостями Microsoft Office 365 А1, зокрема встановленням і використанням Office 365 А1, його інструментів.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 229 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0