close

11:18
Відбулося чергове онлайн-засідання всеукраїнської робочої групи з розробки проєкту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)»

Відбулося чергове онлайн-засідання всеукраїнської робочої групи з розробки проєкту Державного освітнього стандарту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)».

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) з метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи по розробці проєкту Державного освітнього стандарту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» 15 вересня 2022 року на платформі Google Meet відбулося чергове онлайн-засідання членів робочої групи. До обговорення долучились представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 8 регіонів України.

Панченя Наталя Юріївна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області, детально охарактеризувала підходи до формування розділу «Результати навчання», які є самостійною структурною одиницею, надала рекомендації щодо формування трудових функції та опису компетентностей, зосередила увагу на необхідність тісної співпраці з роботодавцями.

У ході засідання учасники обговорювали коментарі та аргументували надані пропозиції до розділів 2.1. Перелік та опис ключових компетентностей за професією та 2.2 Загальні компетентності (знання та вміння) за професією проєкту Державного освітнього стандарту.

Протягом наступного тижня члени робочої групи розроблятимуть зміст результатів навчання за професією.

Дякуємо усім за плідну співпрацю!

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 101 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0