close

16:29
Відбулося чергове засідання всеукраїнської робочої групи з розроблення проєкту СП(ПТ)О з професії «Кухар»

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) з метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи з розробки проєкту стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 17 червня 2021 року відбулося чергове засідання членів робочої групи у режимі online.

До обговорення долучились представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 15 регіонів України.

У ході засідання заслухано пропозиції до розділу «Ключові компетентності», які опрацьовувалися членами робочої групи до 07 червня 2021 року включно.

Кравець Юрій Іванович, державний експерт директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України, детально охарактеризував підходи до формування розділу «Результати навчання», які є самостійною структурною одиницею.

Мазур Світлана Анатоліївна, викладач професійно-теоретичної підготовки Миколаївського професійного промислового ліцею, прокоментувала пропозиції членів робочої групи від Миколаївської області щодо результатів навчання за професією «Кухар» (рівень кваліфікації – 3-й розряд), який інші учасники проєкту мають опрацювати до 25 червня 2021 року.

Члени робочої групи взяли активну участь в обговоренні змісту запропонованих результатів навчання.

Дякуємо усім за роботу!

Катерина Матвійчук, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 231 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0