close

17:16
Відбувся онлайн-семінар заступників директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з навчально-виробничої роботи

27 жовтня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) проведено онлайн-семінар заступників директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з навчально-виробничої роботи «Моніторинг як складова управління якістю освіти».

З метою реалізації завдань заходу Шаповалова Наталія Віталіївна, директор НМЦ ПТО у Миколаївській області, зосередила увагу на основних завданнях професійної (професійно-технічної) освіти у 2021-2022 навчальному році та організаційно-управлінських аспектах діяльності керівних кадрів закладів освіти щодо застосування системи заходів для відстеження тенденцій у розвитку якості освіти в країні та освітньому закладі шляхом здійснення комплексного моніторингу якості освіти.

До участі в заході долучилися представники Державної служби якості освіти, а саме: Постернак Сергій Васильович, заступник начальника управління – начальник відділу роботи із закладами професійно-технічної освіти управління роботи із закладами професійно-технічної та позашкільної освіти департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України, та Голубченко Тетяна Дмитрівна, начальник управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області, які акцентували увагу на роботі закладів професійної (професійно-технічної) освіти в частині формування та розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Надали рекомендації щодо удосконалення роботи з даного напрямку діяльності.

Коваль Наталя В’ячеславівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва, ознайомила учасників заходу з досвідом, проблемами та перспективами застосування системного підходу до проведення моніторингових досліджень як механізму управління якістю освіти.

Відеозапис заходу можна переглянути за посиланням

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 173 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0