close

14:08
Забезпечуємо умови підвищення кваліфікації керівних кадрів ЗП(ПТ)О)

Із метою формування замовлення на підвищення кваліфікації працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) Миколаївської області на базі Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України у 2023 році Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області протягом травня-червня поточного року було проведено організаційну роботу з методичними службами ЗП(ПТ)О щодо укомплектування пакетів документів замовлення. Проведена роз’яснювальна робота про необхідність дотримання вимог чинного законодавства щодо підвищення кваліфікації педпрацівників, надані консультації.

Складність проведеної роботи полягала в тому, що переважна більшість ЗП(ПТ)О області, а отже, і керівники методичних служб, працюють дистанційно. Не всі мають можливість доступу до перспективних планів і графіків підвищення кваліфікації педпрацівників закладу, їхніх особистих справ. Але разом ми спромоглися вчасно відпрацювати поставлене завдання, щоб забезпечити до наступної атестації керівних та педагогічних кадрів ЗП(ПТ)О області виконання необхідної умови щодо термінів проходження підвищення кваліфікації.

Особливо хочеться відзначити роботу методистів Єланецького професійного ліцею Леміш Галини Іванівни та Свіденко Тетяни Миколаївни, Казанківського професійного аграрного ліцею Баранюк Тетяни Олександрівни, Миколаївського професійного промислового ліцею Ахундової Ганни Валеріївни, Вознесенського професійного ліцею Петрової Людмили Михайлівни, Вознесенського професійного аграрного ліцею Осадченко Ірини Пилипівни, Державного навчального закладу «Баштанський професійний ліцей» Данілкіної Ольги Дмитрівни та заступника директора з навчально-виховної роботи Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» Рожко Ганни Володимирівни, і оголосити подяку їм за якісно підготовлені та своєчасно надані пакети документів.

Тетяна Куликова, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 110 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0