close

12:29
Завершена робота над проєктом Державного освітнього стандарту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)»

Із метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи з розроблення проєкту Державного освітнього стандарту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» за ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) 27 жовтня 2022 року на платформі GoogleMeet відбулося заключне онлайн-засідання членів всеукраїнської робочої групи.

До обговорення долучились представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 8-ми регіонів України, а саме: Миколаївської, Кіровоградської, Хмельницької, Львівської, Полтавської, Вінницької, Сумської, Харківської областей.

Панченя Наталя Юріївна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області, підбила підсумки роботи групи, презентувала учасникам проєкт освітнього стандарту, надала роз’яснення до кожного розділу.

Проєкт Державного освітнього стандарту з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» схвалено всіма членами всеукраїнської робочої групи. Запропоновано надіслати документ до директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України для проходження процедури погодження та затвердження.

НМЦ ПТО у Миколаївській області висловлює щиру вдячність кожному учаснику всеукраїнської робочої групи за плідну співпрацю!

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 88 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0