close

07:22
Новий навчальний рік – нові виклики

Відповідно до річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області 26 вересня 2023 року проведено засідання обласної секції викладачів географії «Сучасні освітні інструменти, форми та методи роботи у викладанні географії за оновленою програмою»

У рамках роботи секції обговорювались особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році з використанням форм дистанційного та змішаного навчання.

З метою реалізації завдань заходу присутні обговорювали причини, наслідки та шляхи подолання освітніх втрат, створення умов для підвищення мотивації учнів до навчання, прийоми стимулювання допитливості та підтримки інтересу до пошуку знань та самостійних досліджень через дослідницьку діяльність, використання інтернет-ресурсів у роботі викладача географії, розвиток навичок інформаційної гігієни під час війни.

Педагоги мали можливість ознайомитись з кращим досвідом своїх колег щодо роботи з реалізації практичного спрямування викладання, використання методів та прийомів розвитку пізнавального інтересу здобувачів освіти, здатності до співробітництва під час виконання практичних робіт.

Презентовані посібник «Інтерактивні вправи з географії» та «Зошит для практичних робіт (І курс)» рекомендовано до апробації у закладах області.

НМЦ ПТО у Миколаївській області висловлює щиру подяку всім спікерам за професійний підхід до підготовки матеріалів та якісний візуалізований супровід виступів.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 63 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 5.0/1