close

15:07
Обласна школа формування компетентностей продовжує навчання педагогів ЗП(ПТ)О області

21 лютого 2023 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) проведено третє онлайн-заняття обласної школи формування компетентностей за напрямком «Застосування хромбуків (Chromebook) в освітньому процесі» для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) області.

Третє онлайн-заняття проведено в синхронному режимі з теми «Цифрові інструменти Google для організації освітнього процесу».

Під час роботи учасники заходу набули компетентностей щодо можливості використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу за допомогою Google застосунків, а саме Google Чат, Google Форми, Google Jamboard та Google Сайти. Учасники курсу дізналися, як встановити та налаштувати Додатки під потреби педагога.

З метою реалізації практичної складової заходу та забезпечення можливостей максимального наближення теоретичного підґрунтя до умов практичної освітньої діяльності організаторами заходу передбачено залучення в якості співдоповідачів педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області, серед яких Мосієнко Т. С., заступник директора з навчально-методичної роботи ЗП(ПТ)О «Миколаївський центр професійної освіти», та Старинець Наталія Володимирівна, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Вознесенського професійного ліцею, які продемонстрували учасникам заходу власний досвід роботи в частині використання Google застосунків та їх елементів в освітньому процесі.

Наступний етап передбачає асинхронний режим роботи учасників – детальне опрацювання електронного контенту з теми «Цифрові інструменти Google для організації освітнього процесу», зокрема за допомогою наданих організаторами заходу презентаційних й відеоматеріалів, та, відповідно, практичне використання здобутих знань для відпрацювання набутих навичок шляхом виконання домашнього завдання.

Оцінно-рефлексивний показник якості проведеного заходу забезпечено шляхом реалізації сесії запитань і відповідей.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 79 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0