close

18:58
Онлайн-засідання обласної методичної секції викладачів предмета «Охорона праці» ЗП(ПТ)О Миколаївщини

Щороку в лютому Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проводиться засідання методичної секції викладачів предмета «Охорона праці» закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Цьогоріч 29 педагогів спілкувалися на тему «Клас безпеки» як засіб формування у здобувачів освіти навичок рятування в умовах надзвичайних ситуацій».

У ході онлайн-засідання Катерина Баркар, викладач державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», окреслила особливості проєктування та застосування у процесі організації освітнього процесу сучасних навчальних матеріалів з охорони праці як методичного підґрунтя в системі формування навичок безпеки життя в умовах воєнного стану.

З досвідом роботи щодо впровадження новітніх технологій у викладанні навчального предмета «Охорона праці» ознайомила колег Наталя Ткач, викладач Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва.

Алгоритм дій у разі терористичного акту нагадала присутнім Марія Палига, викладач державного навчального закладу «Баштанський професійний ліцей».

Для учасників заходу проведено навчальний тренінг з теми «Хмарні сервіси в роботі викладачів предмета «Охорона праці» (Горкуненко Світлана Олександрівна, методист НМЦПТО у Миколаївській області).

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області дякує викладачам, що поділилися власним досвідом, за активність у підготовці та проведенні заходу.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 41 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0