close

18:51
Педагогічні працівники ЗП(ПТ)О області опановують навички роботи з сучасними програмними комплексами

З метою опанування навичками роботи із сучасними програмними комплексами, їх застосування в освітньому процесі для формування професійних компетентностей у майбутніх кваліфікованих робітників, що здобувають професійну (професійно-технічну) освіту з професій бухгалтерського профілю, 29 лютого 2024 року 30 педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області розпочали навчання з автоматизованого комплексного ведення бухгалтерського та фінансового обліку в програмному середовищі «Дебет Плюс v12».

Навчальний курс спрямований на забезпечення організаційного та консультативно-методичного супроводу педагогічних працівників зокрема.

Захід організований та проводиться компанією-партнером «Дебет Плюс», якою забезпечено ресурсну підтримку реалізації програми курсу в контексті змістових й тематичних напрямів.

Після завершення навчання за умови успішного виконання всіх передбачених практичних завдань кожен учасник отримає сертифікат про проходження курсу на 180 годин (6 кредитів ECTS).

Бажаємо успіхів!

 

Наталя Панченя, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 38 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0