close

19:06
Проведене спринт-засідання обласної методичної секції бібліотекарів ЗП(ПТ)О

29 лютого 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведено онлайн-засідання методичної секції бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Бібліотека в режимі онлайн. На пульсі часу».

Обласний захід проведено у формі спринт-заняття та реалізовано в дистанційному форматі (синхронний режим) з використанням можливостей платформи Google – за допомогою сервісу відеотелефонного зв'язку Google Meet.

До участі у заході долучилася Підкопай Олена Анатоліївна, провідний бібліотекар Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка окреслила практичні аспекти застосування інноваційних технології в інформаційно-цифровому просторі бібліотек закладів освіти в контексті трансформації процесу навчання та цифровізації освітнього процесу.

Оцінно-рефлексивний показник якості проведеного заходу забезпечено шляхом реалізації сесії запитань і відповідей під час круглого столу «Запитання ‒ відповіді».

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області оголошує подяку Підкопай Олені Анатоліївні за сприяння у підготовці та проведенні засідання.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 20 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0