close

23:08
Що таке формувальне оцінювання, чим відрізняється від традиційного

Що таке формувальне оцінювання, чим відрізняється від традиційного, які виклики постають перед педагогічними працівниками закладу професійної (професійно-технічної) освіти обговорювали 17 листопада 2023 року учасники засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професій медичного та соціального обслуговування (професії «Соціальний робітник», «Нянька», «Молодша медична сестра з догляду за хворими», «Гувернер»).

Сьогодення вимагає нових підходів не лише до організації навчального процесу, але й до оцінювання навчальних досягнень учнів. Разом із Зарицькою Галиною Олександрівною розбирали аспекти використання сучасних інструментів формувального оцінювання в умовах дистанційного/змішаного навчання.

Існує декілька прийомів ефективного використання формувального оцінювання на уроках професійно-теоретичної підготовки, і саме на них детально зупинилась Нестерчук Тетяна Олександрівна.

Проведення онлайн уроків виробничого навчання – неабиякий виклик, саме про застосування онлайн-інструментів формувального оцінювання йшлася мова у доповіді Шутіної Олени Олегівни.

Досвідом використання безлічі інтернет-ресурсів для створення інструментів формувального оцінювання, перевагами та недоліками поділилась Катрушенко Валентина Степанівна.

Щиро дякуємо спікерам за цікаву та змістовну інформацію!

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 52 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0