close

20:51
Системний підхід до управління змінами обговорювали заступники директорів з навчально-методичної роботи та методисти

21 червня 2023 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведено онлайн-семінар заступників директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) області з навчально-методичної роботи, методистів «Шляхи удосконалення професійних компетентностей педагогічних працівників, їхнього безперервного професійного розвитку впродовж життя шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти. Система мотивації педагогічних працівників до інноваційної професійної діяльності».

З метою реалізації завдань заходу присутні ознайомилися з шляхами цифрової трансформації професійної (професійно-технічної) освіти в закладах області як нового виклику сучасності, обговорили нововведення в чинному законодавстві щодо атестації педагогічних працівників, розглянули вектори діяльності методичної служби в умовах реформування професійної освіти, пропонували актуальні підходи до проєктування системи професійного розвитку педагогів.

Розроблено рекомендації щодо розвитку цифрової компетентності учасників освітнього процесу в ЗП(ПТ)О

Прийнято рішення про створення робочої групи з питань імплементації норм наказу Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників».

Оцінно-рефлексивний показник якості проведеного заходу забезпечено шляхом реалізації сесії запитань і відповідей.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 90 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0