close

12:28
Спілкувалися бібліотекарі ЗП(ПТ)О Миколаївської області

З метою надання методичної допомоги працівникам бібліотек Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області 28 листопада 2023 року проведене онлайн-засідання методичної секції бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з теми «Новий функціонал бібліотеки закладу професійної (професійно-технічної) освіти».

До участі в заході долучилася провідний бібліотекар Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Підкопай Олена Анатоліївна.

У ході засідання учасники розглянули питання щодо комплектування фонду бібліотеки (в тому числі періодикою) відповідно до освітньої програми, списання книжкового фонду, змін і доповнень у нормативно-правовій документації в умовах військового стану.

Присутні отримали рекомендації щодо організації роботи бібліотеки і застосування доречних форм роботи під час дистанційного та змішаного навчання, здійснення іміджевої діяльності.

Окрема увага приділена атестації бібліотекарів закладів освіти.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області оголошує подяку Підкопай Олені Анатоліївні за участь у заході, надані рекомендації та матеріали.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 44 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0