close

20:18
Успішно стартував проєкт «Лабораторія старших майстрів»

2 листопада 2023 року під час семінар-наради старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) області з теми «Організація професійно-практичної підготовки здобувачів освіти в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області у 2023/2024 навчальному році» відбулася презентація проєкту «Лабораторія старших майстрів». Метою проекту є формування комплексного підходу, єдиних вимог діяльності старшого майстра, ефективної організації освітнього процесу з професійно-практичної підготовки в ЗП(ПТ)О Миколаївської області.

Автори проєкту ознайомили учасників з його концепцією, цифровою платформою спільноти, метою та програмою навчального курсу «Комплексний підхід діяльності старшого майстра”.

Під час зустрічі пройшов перший практикум, де педагоги привітали один одного, познайомилися з новими його учасниками, створили позитивну атмосферу співпраці, обговорили основні напрямки діяльності та компетентності старшого майстра, отримали своє перше завдання на самостійне відпрацювання. До обговорення цих питань підключилися консультанти-експерти.

Зміна формату заходу, а саме використання інтерактивних технологій навчання, зробила зустріч «живою», практико-орієтованою, цікавою, мотивуючою, яка сприятиме розумінню того, що «тут допоможуть».

Не обійшлося без приємного сюрпризу – учасники побачили перше інтерв’ю з колегою, яка поділилася своєю думкою щодо того, чим для неї є посада «старшого майстра».

Щиро дякуємо усім учасникам обласного заходу за цікаву та змістовну роботу!

Слідкуйте далі за нашим професійним зростанням!

Наталя Панченя, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 57 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0