close

18:48
Відбулося онлайн-засідання робочої групи з розроблення освітньої програми

У зв’язку із затвердження Міністерством освіти і науки України Державного освітнього стандарту з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», необхідністю його впровадження в освітній процес закладами професійної (професійно-технічної) освіти 30 травня 2023 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведено онлайн-засідання робочої групи з розроблення освітньої програми (з використанням можливостей платфoрми Google – за допомогою сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet).

Засідання відкрила Шаповалова Наталія Віталіївна, директор НМЦ ПТО у Миколаївській області. Акцентувала на вимогах нормативних актів щодо розробки освітніх програм, відповіла на низку питань.

Лагутіна Валентина Володимирівна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області, ознайомила педагогічних працівників з організаційно-методичними підходами щодо оновлення змісту підготовки кваліфікованих робітників, надала рекомендації щодо розробки орієнтовної освітньої програми згідно вимог Державного освітнього стандарту.

З метою забезпечення передумов для якісної реалізації змісту Державного освітнього стандарту, продуктивної роботи та зручності координації діяльності робочої групи було створено онлайн-середовище на Google-Диск.

За результатами роботи робочої групи (у ході активної дискусії) розроблено орієнтовну освітню програму, сформовано орієнтовну таблицю відповідності та надано рекомендації щодо розробки робочих навчальних планів.

НМЦ ПТО у Миколаївській області оголошує щиру вдячність за плідну співпрацю всім членам робочої групи.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

 

Валентина Лагутіна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 106 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0