close

20:26
Відбувся семінар з елементами тренінгу для працівників психолгогічної служби Миколаївської області

10 квітня 2023 року відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області на 2023 рік у режимі онлайн відбувся семінар (з елементами тренінгу) за темою: «Психологічний супровід осіб з досвідом гендерно обумовленого насильства під час військових дій», участь у якому прийняли практичні психологи та соціальні педагоги закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Спікер семінару – Рожко Ганна Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», яка пройшла тренінгове навчання за зазначеною темою в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед», організоване громадською організацією «Регіональне Об'єднання Молоді»).

Було озвучено ключові визначення поняття «насильство», розглянуто «коло насильства», учасники заходу виділили осіб, що перебувають у групі ризику в означеній сфері. Важливими аспектами, розглянутими протягом семінару, стали особливості консультування осіб з досвідом насильства, адаптовані з урахуванням особливостей та специфіки роботи.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 75 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0