close

19:49
На базі Державного навчального закладу «Первомайський професійний промисловий ліцей» відкрито навчально-практичний центр

23 грудня 2021 року на базі Державного навчального закладу «Первомайський професійний промисловий ліцей» відбулось урочисте відкриття навчально-практичного центру (далі – НПЦ) з професій Верстатник широкого профілю. Оператор верстатів з програмним керуванням.

У заході взяли участь: депутат Миколаївської обласної ради Володимир Вовк, заступник міського голови Первомайської міської ради Володимир Рябченко, радник голови Миколаївської облдержадміністрації, доцент кафедри фінансів Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова Андрій Зінченко, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Людмила Комісарова, директор Новоодеського професійного аграрного ліцею, голова осередку Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти у Миколаївській області Василь Українець та директори закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, соціальні партнери та роботодавці, представники ЗМІ.

З вітальним словом до присутніх звернулась Людмила Комісарова – заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації та зазначила, що створення НПЦ відбувається з метою впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій, удосконалення навичок майстрів виробничого навчання та розширення соціального партнерства у сфері підготовки конкурентоспроможних кваліфікованих робітників.

Для створення НПЦ було використано 3 333,3 тис. грн. Сучасний навчально-практичний центр дозволить підвищити позитивний імідж та престижність професійної (професійно-технічної) освіти області, якість професійної підготовки здобувачів освіти та забезпечить регіональний ринок праці висококваліфікованими, конкурентоспроможними робітничими кадрами.

Категорія: Обласні заходи з учнями | Переглядів: 202 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0