close

09:43
Вітаємо переможців!

30 листопада 2019 року на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова проходив ІІ етап Регіональної олімпіади "Фінанси та Міжнародна економіка" серед учнівської молоді Миколаївської області.

Другий етап Регіональної олімпіади проводився у формі обґрунтування рішень, які мають бути прийняті в двох ділових ситуаціях. Перша стосувалась фінансування експортної операції українського підприємства. Друга – проблеми вибору в світовій економіці.

За результатами олімпіади впевнену перемогу здобула Катрич Євгенія учениця 16 групи обліковців з реєстрації бухгалтерських даних. Євгенія нагороджена Дипломом І ступеня. Також Подяку з рук журі отримала Кривобородова Алла Миколаївна, викладач спеціальних дисциплін, за високий рівень підготовки до Регіональної олімпіади.

Висловлюємо щиру вдячність за організацію та проведення олімпіади завідувачу кафедри фінансів, доктору економічних наук Рогову Г.К. та завідувачу кафедри економічної політики та безпеки, доктору економічних наук Єфімовій Г.В.

Категорія: Обласні заходи з учнями | Переглядів: 394 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 4.0/1