close

14:46
З особливостями проведення ДПА/ЗНО-2021 знайомилися педагоги Миколаївщини на обласному вебінарі

За пропозицією Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, з метою надання практичної допомоги адміністраціям, методичним службам та педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області 11 листопада 2020 року організував проведення навчального вебінару «Особливості проведення ЗНО в 2021 році. Як підготувати випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти до успішного складання ДПА у формі ЗНО?».

Вебінар проводився в режимі онлайн із використанням платформи Google Meet.

Назаренко Людмила Миколаївна, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктор педагогічних наук, ознайомила учасників вебінару з діючими нормативними документами та змінами до них щодо проведення у 2021 році державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти, термінами реєстрації випускників для участі у тестуванні. Звернула увагу присутніх на правильність заповнення документів, які подаються на реєстрацію.

Методисти організаційно-технологічного відділу Власенко Тетяна Володимирівна, Кирпаньова Людмила Володимирівна, Дробітько Антон Ігорович розкрили всі деталі проведення ДПА та ЗНО з окремих предметів, а саме: з української мови, української мови і літератури, математики, історії України, іноземної мови, акцентували увагу на особливостях сертифікаційних робіт, процедурі та особливостях визначення результатів ДПА/ЗНО, відповіли на питання, які виникали в процесі роботи.

Учасники вебінару відзначили актуальність та цінність отриманої інформації.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області оголошує подяку всім спікерам Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти за високий рівень підготовки й проведення вебінару й сподівається на подальшу співпрацю.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 249 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0