Середа, 22.01.2020, 14:46
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
E-mail методистів
Ірина Вікторівна Савчук
savchuk198210@gmail.com
Валентина Володимирівна Лагутіна
valentajun@ukr.net
Тетяна Олександрівна Куликова
tatyana.kulikova.54@gmail.com
Тамара Олексіївна Михайлюк
t.a.mihajluk@gmail.com
Микола Іванович Миргородський
mirgorodskiy49@mail.ru
Людмила Кирилівна Дячковська
d.mila.k48@gmail.com
Ганна Анатоліївна Ромашевська
lungowa@gmail.com
Архів записів
Форма входу
Список сайтів ПТНЗ
Державний навчальний заклад ''Южноукраїнський професійний ліцей''
Державний начальний заклад ''Вище професійне училище №7 м.Миколаїв''
Миколаївський професійний промисловий ліцей
Миколаївський професійний машинобудівний ліцей
Миколаївський професійний ліцей сфери послуг
Миколаївський професійний ліцей
Новоодеський професійний аграрний ліцей
Вознесенський професійний ліцей
Вище професійне училище №21 м.Миколаєва
Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу
Миколаївський професійний ліцей будівництва і сфери послуг
Державний навчальний заклад «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну»
Надбузький професійний аграрний ліцей
Вознесенський професійний аграрний ліцей
Березнегуватський професійний ліцей
Кривоозерський професійний аграрний ліцей
Арбузинський професійний аграрний ліцей
Єланецький професійний аграрний ліцей
Казанківський професійний аграрний ліцей
Професійно-технічне училище №42
Вище професійне училище суднобудування м.Миколаєва
Державний навчальний заклад ''Баштанський професійний ліцей''
Миколаївський професійний суднобудівний ліцей
Снігурівський професійний ліцей
Державний навчальний заклад ''Первомайський професійний промисловий ліцей''
Професiйно-технiчне училище №17
Маринiвський професiйний аграрний лiцей
Головна » Файли » Накази

Наказ ДОН ОДА від 15.04.2019 №253

[ Викачати з сервера (77.0 Kb) ]

16.04.2019, 09:21

Про підсумки проведення I і II етапів Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар

Відповідно до підпункту 13 пункту 11, підпункту 20 пункту 6 Положення про департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням Миколаївської обласної державної адміністрації від 21 червня 2018 року № 257-р, на виконання наказу департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації від 26.02.2019 № 83 «Про проведення І і ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар», зареєстрованого у Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області 04 березня 2019 року за номером 59/3344, та наказу департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації від 01.04.2019 № 208 «Про затвердження складу організаційного комітету та журі II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар», з метою виявлення, розвитку, підтримки та стимулювання творчого самовдосконалення здібної учнівської молоді; отримання інструментарію для здійснення інформаційно-аналітичної та моніторингової діяльності в частині забезпечення якості професійної підготовки кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти у період з 18 березня по 04 квітня 2019 року проведено І і ІІ етапи Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар (далі – Конкурс) у два етапи, а саме:

І етап проводився з 18 по 22 березня 2019 року на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області (далі – ЗП(ПТ)О), умови якого визначали освітні заклади в межах, визначених Умовами проведення Конкурсу;

ІІ (обласний) етап відбувся 04 квітня 2019 року на базі Миколаївського професійного промислового ліцею.

У ІІ (обласному) етапі Конкурсу взяли участь учні – переможці I етапу Конкурсу (далі – Учасники) з двадцяти ЗП(ПТ)О, у яких здійснюється відповідна професійна підготовка.

Результати проведеного ІІ (обласного) етапу Конкурсу свідчать про достатній рівень знань та вмінь учнів.

Під час виконання завдань практичного туру виявлені такі недоліки: учні припускались незначних порушень у послідовності технологічного процесу виготовлення складного гарніру для основної страви, незначних помилок в організації робочого місця; мало місце недотримання вимог виробничої санітарії.

Членами журі зазначено, що окремими учасниками Конкурсу було нераціонально використано відведений умовами Конкурсу час на виконання завдань практичного туру.

Отримані дані є підставою для глибокого аналізу стану викладання предметів професійно-теоретичної підготовки, які забезпечують теоретичне підґрунтя підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області, рівня професійно-практичної підготовки здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, їх готовності до майбутньої професійної діяльності.

На підставі спільного рішення оргкомітету та журі ІІ (обласного) етапу Конкурсу

НАКАЗУЮ:

1. Визнати переможцем та призерами ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар і нагородити дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації I, II та III ступенів таких учнів:

дипломом I ступеня – Фученко Наталю, ученицю Миколаївського професійного промислового ліцею;

дипломом II ступеня – Новохатько Анастасію, ученицю Снігурівського професійного ліцею;

дипломом III ступеня – Криленко Євгена, учня Маринівського професійного аграрного ліцею;

Романішину Юлію, ученицю Миколаївського професійного суднобудівного ліцею ім. Героя Радянського Союзу В.О. Гречишникова.

2. Нагородити дипломом департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації учасників ІІ (обласного) етапу Конкурсу:

Прохорову Олену, ученицю Березнегуватського професійного ліцею;

Артьомову Альону, ученицю Врадіївської філії Маринівського професійного аграрного ліцею;

Сліпченко Карину, ученицю Єланецького професійного аграрного ліцею;

Медвінську Анастасію, ученицю Арбузинського професійного аграрного ліцею;

Нагая Дениса, учня Новоодеського професійного аграрного ліцею;

Хавело Наталію, ученицю Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу;

Козеренко Світлану, ученицю Вознесенського професійного аграрного ліцею;

Драган Аллу, ученицю Надбузького професійного аграрного ліцею;

Боровика Миколу, учня Кривоозерського професійного аграрного ліцею;

Лебедєву Наталію, ученицю Професійно-технічного училища №42;

Бабачок Руслану, ученицю ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»;

Удод Діану, ученицю Казанківського професійного аграрного ліцею;

Шевченко Любов, ученицю Професійно-технічного училища №17;

Петраш Світлану, ученицю філії Надбузького професійного аграрного ліцею;

Шмаюн Тетяну, ученицю Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг;

Николюк Ірину, ученицю Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва.

3. Нагородити грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації за високий рівень підготовки учениці до Конкурсу Діхтяренко Наталію Станіславівну, майстра виробничого навчання Миколаївського професійного промислового ліцею.

4. Нагородити грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації колектив Миколаївського професійного промислового ліцею (директор Гуревич Г. П.) за високий рівень організації й проведення ІІ (обласного) етапу Конкурсу.

5. Начальнику відділу науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Віннік Ю. О. порушити клопотання перед управлінням освіти Миколаївської міської ради щодо преміювання у розмірі одного посадового окладу в межах затвердженого фонду оплати праці на 2019 рік за високий рівень організації й проведення II (обласного) етапу Конкурсу Гуревич Г. П., директора Миколаївського професійного промислового ліцею.

6. Рекомендувати директору Миколаївського професійного промислового ліцею Гуревич Г. П. відзначити працівників підпорядкованого закладу, які були задіяні в організації та проведенні ІІ (обласного) етапу Конкурсу, і педагогічних працівників, які підготували переможця ІІ (обласного) етапу Конкурсу.

7. Директору Миколаївського професійного промислового ліцею Гуревич Г. П.:

1) забезпечити участь учениці Фученко Наталі у III етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар, що проводитиметься 27-28 травня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Дніпровський центр професійної освіти» (наказ Міністерства освіти і науки України від 03.04.2019 № 433 «Про організацію та проведення III етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2018-2019 навчальному році»);

2) призначити супроводжуючу особу і покласти на неї відповідальність за безпеку життя учня.

8. Директору Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Шаповаловій Н. В. (за узгодженням):

1) підготувати й надіслати до 18 квітня 2019 року до відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України звіт про проведення ІІ (обласного) етапу Конкурсу та заявку на участь у III етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Кухар;

2) проаналізувати результати проведеного ІІ (обласного) етапу Конкурсу, обговорити їх на засіданнях обласної методичної секції педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу.

9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації – начальника управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення Комісарову Л. О.

Категорія: Накази | Додав: vaSKIN
Переглядів: 117 | Завантажень: 1
Анонси
Пошук по сайту
МОНУ
Інтерактивна карт
ДОНМ ОДА
Інститут ПТО
Методичний офіс
Єдність
ПедПРЕСА
World Edu
Інноватика
Методкабінети
Розгорнути\Згорнути
Copyright MyCorp © 2020