close

12:43
«Бібліотека в режимі онлайн. На пульсі часу…». Навчання продовжується

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведене друге онлайн-засідання методичної секції бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Бібліотека в режимі онлайн. На пульсі часу. Інноваційні технології у роботі бібліотеки. Сайт бібліотеки: від задуму до готового продукту».

Обласний захід проведено у формі спринт-заняття та реалізовано в дистанційному форматі (синхронний режим) з використанням можливостей платформи Google – за допомогою сервісу відеотелефонного зв'язку GoogleMeet.

У ході засідання Валерія Крамаренко, бібліотекар Єланецького професійного аграрного ліцею, поділилася досвідом планування роботи бібліотеки.

Учасники заходу познайомилися з таврійським розписом, інформацію про який підготувала Пігузова Тетяна Іванівна, бібліотекар ЗП(ПТ)О «Миколаївський центр професійної освіти».

До участі у заході долучилася Підкопай Олена Анатоліївна, провідний бібліотекар Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка окреслила практичні аспекти застосування інноваційних технологій в інформаційно-цифровому просторі бібліотек закладів освіти в контексті трансформації процесу поширення, презентування та цифровізації освітнього процесу.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Миколаївській області оголошує подяку Підкопай Олені за допомогу у підготовці і проведені засідання, поширенні серед колег матеріалів практичного напрямку.

Світлана, Горкуненко, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області
Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 30 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0