17:31 Педагогічні працівники ЗП(ПТ)О області опановують сучасні технології кондитерського мистецтва | |
21-22 травня 2025 року – третій та четвертий дні навчання педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області, які здійснюють підготовку кваліфікованих працівників з професії «Кондитер» (21 особа). ![]() ![]() Навчання організовано за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки уряду Данії (представник – Валентина СМАЛЬ). ![]() Навчання проводиться на базі навчально-практичного центру Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу. ![]() ![]() 3-й та 4-й день навчання: практичний майстер-клас «Приготування тортів на основі мусів та інших складників за сучасними технологіями (зовнішня обробка та оздоблення тортів)» (майстер виробничого навчання: Цюра Роман Васильович). ![]() ![]() ![]() ![]() У ході роботи учасники навчання, працюючи в бригадах, практично долучилися до виготовлення, зовнішньої обробки та оздоблення мусових тортів «Опера», «Фісташково-ягідний», «Снікерс», «Мак-лимон-кокос», «Лимон-кокос-вишня», «Полуниця-манго» та «Апельсин-червона смородина». ![]() ![]() Результат – 6 видів різноманітних десертів. ![]() ![]() ![]() ![]() Дегустація виробів – заключний та важливий оцінювально-рефлексивний етап в роботі учасників навчання, який показав рівень якості та опановані компетентності. ![]() ![]() ![]() ![]() Набуті учасниками навчання професійні компетентності (фаховий компонент) є передумовою оновлення підходів до реалізації змісту освіти та забезпечення її якості. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Департамент освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації та НМЦ ПТО у Миколаївській області бажає всім учасникам навчання успіхів та ресурсного наповнення від результатів власної діяльності! Сподіваємося, що отриманий досвід стане цінним ресурсом в подальшій професійній діяльності. ![]() РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!! Методист НМЦ ПТО у Миколаївській області Ірина САВЧУК | |
|