08:55 Продовжується робота з розроблення проєкту стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» | |
За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) з метою координації діяльності всеукраїнської робочої групи з розробки стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 28 травня 2021 року на платформі Google Meet відбулося чергове онлайн-засідання членів робочої групи. ![]() У ході засідання обговорювалися коментарі та пропозиції до Загальних положень стандарту професійної (професійно-технічної) освіти, надані представниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти, роботодавців, навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з 15 регіонів України. ![]() ![]() Присутніх ознайомлено з пропозиціями членів робочої групи від Миколаївської області щодо компетентностей розділу «Ключові компетентності», який інші учасники проєкту мають опрацювати до 04 червня 2021 року. ![]() ![]() До наради долучились Огієнко Микола Миколайович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, голова Асоціації кулінарів України в Миколаївській області (м. Миколаїв) та Сіренко Вікторія Миколаївна, координатор проєкту «Cult Food» (м. Київ), які взяли активну участь в обговоренні компетентностей та надали роз’яснення щодо складових підприємницької компетентності кухаря. Дякуємо усім за роботу! Катерина Матвійчук, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області | |
|