close

12:44
Професійний конкурс «Вінтажна кухня Миколаївщини»

У Миколаєві з 07 по 09 грудня 2019 року проходив гастрономічний фестиваль «Staff Battle». В рамках проєкту «Освіта. Професія. Кар'єра», який започатковано департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації в лютому місяці, відбувся професійний конкурс «Вінтажна кухня Миколаївщини». Серед учасників - учні та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

Переможцями конкурсу стали:

у номінації «JP1 Вінтажна страва/Юніор»:

Хорунжин Максим, учень Вищого професійного училище суднобудування м.Миколаєва (бронза);

у номінації «JP2 Сучасна кухня/Юніор»:

Сосін Олександр, студент Миколаївського коледжу бізнесу і права вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (срібло);

Чемезов Денис, учень Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного бізнесу (бронза);

у номінації «JP3 Страва з птиці/Юніор»:

Пащенко Андрій, учень Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу (срібло);

Зуб Роман, учень Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій (бронза);

у номінації «Арт-клас Група JNT (юніор), група JCD (профі)»:

Рубан-Задольська Поліна, учениця Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій (золото);

Цуркан Микола, майстер Маринівського професійного аграрного ліцею (срібло);

Тищук Артем, учень Миколаївського професійного промислового ліцею (срібло);

Галімон Вероніка, учениця Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу (бронза);

у номінації «SP2 Сучасна кухня/Профі»:

Тихонов Тимур, студент відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» (срібло);

у номінації «SP3 Страва з птиці/Профі»:

Євстратенко Вікторія, учениця професійно-технічного училища №42 (бронза).

Категорія: Обласні заходи з учнями | Переглядів: 473 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0