12:44 Професійний конкурс «Вінтажна кухня Миколаївщини» | |
У Миколаєві з 07 по 09 грудня 2019 року проходив гастрономічний фестиваль «Staff Battle». В рамках проєкту «Освіта. Професія. Кар'єра», який започатковано департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації в лютому місяці, відбувся професійний конкурс «Вінтажна кухня Миколаївщини». Серед учасників - учні та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області. Переможцями конкурсу стали: у номінації «JP1 Вінтажна страва/Юніор»: Хорунжин Максим, учень Вищого професійного училище суднобудування м.Миколаєва (бронза); у номінації «JP2 Сучасна кухня/Юніор»: Сосін Олександр, студент Миколаївського коледжу бізнесу і права вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (срібло); Чемезов Денис, учень Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного бізнесу (бронза); у номінації «JP3 Страва з птиці/Юніор»: Пащенко Андрій, учень Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу (срібло); Зуб Роман, учень Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій (бронза); у номінації «Арт-клас Група JNT (юніор), група JCD (профі)»: Рубан-Задольська Поліна, учениця Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій (золото); Цуркан Микола, майстер Маринівського професійного аграрного ліцею (срібло); Тищук Артем, учень Миколаївського професійного промислового ліцею (срібло); Галімон Вероніка, учениця Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу (бронза); у номінації «SP2 Сучасна кухня/Профі»: Тихонов Тимур, студент відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» (срібло); у номінації «SP3 Страва з птиці/Профі»: Євстратенко Вікторія, учениця професійно-технічного училища №42 (бронза). | |
|