close

12:56
Навчання майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О області «премудростям» шкільного харчування

На виконання Стратегічної цілі № 3 Операційного плану заходів з реалізації у 2023 – 2024 роках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, з метою підготовки тренерів кулінарних хабів з числа майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти, організації та проведення ІІ практичного етапу навчання 12 грудня 2024 року департаментом освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведена нарада з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, педагогічні працівники яких залучені до навчання.

Присутні визначилися з базою та датою проведення практичного етапу, обговорили питання щодо закупівлі продуктів для приготування страв, забезпечення проїзду майстрів виробничого навчання до місця проведення заходу, фото й відеофіксації процесу навчання.

Бажаємо успіху педагогам в опануванні навчального курсу, отриманні сертифікатів та набутті статусу тренера кулінарного хабу.

Категорія: Обласні заходи для пед.працівників | Переглядів: 20 | Додав: vaSKIN | Рейтинг: 0.0/0